Hoppa till sidans innehåll

Köp- och säljdag

17 AUG 2022 09:48
Den 15 sptember 16-18.30 i Vallhamra ishall
  • Uppdaterad: 17 AUG 2022 09:48

Det har framkommit önskemål om en andra Köp- och säljdag så vi har bokat in ett nytt tillfälle den 15 september i samband med att skridskoskolan kör i gång. Perfekt när man växt över sommaren och behöver sälja av lite utvuxet och köpa på sig lite nytt.

För er som går från skridskoskola till färggrupp är det ett jättebra tillfälle att hitta bra träningskläder och skridskor.

Försäljningen kommer ske i ishallen torsdagen den 15 sptember 16-18.30 och det går att lämna in det man vill sälja på anvisad plats i klubbrummet innan.
Man lämnar sina saker på egen risk, klubben ansvarar inte för varorna men klubbrummet är låst när vi inte är där. Det går även bra att lämna in när försäljningen börjar den 15:e.

All försäljning sker mellan säljare och köpare i befintligt skick. Klubben bistår med hjälp vi försäljningen men är inte på något sätt inblandad i affären mellan köpare och säljare. All betalning sker via swish. 

Alla varor som lämnas in ska märkas med:
- Pris
- Namn och Swishnummer
- Säljer du skridskor så skriv gärna vilken nivå skridskorna kan användas (ex. skridskoskola, nybörjare, tävlingsåkare, avancerad etc)

Ska man köpa skridskor och inte vet riktigt vilken sort man ska ha så fråga gärna de som är på plats eller din tränare om råd.

Välkomna!

Skribent: Therese Salmi
E-post: Adressen Gömd

  

oves


teleutveckling
Telekonsulttjänster

ADJproduktion
Arbetar med eventbolag, konferensanläggningar, företag, föreningar och inte minst privatpersoner

triumf

Idrottens_Bingo_logo

Postadress:
Partille KK - Konståkning
Vallhamra Ishall, Hultvägen 2
43364 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@partillekonstak...

Se all info