Hoppa till sidans innehåll

Obilgatoriskt att arbeta vid tävlingar för föräldrar i färggrupp


Obligatoriskt att arbeta på tävlingar och shower för vårdnadshavare till åkare i färggrupperna.

För att kunna genomföra tävlingar och shower samt behålla våra förhållandevis låga avgifter är klubben helt beroende av att vårdnadshavarna ställer upp och arbetar. Det är obligatoriskt att arbeta minst vid två tillfällen på barn och säsong. Mer information om arbetsfördelning och arbetsuppgifter kommer inför respektive evenemang. Varje färggrupp får vid terminsstart meddelande om vilka evenemang just den gruppens vårdnadshavare ska bemanna.

 

Vi har fikaförsäljning i samband med skridskoskolan på torsdagar. Det är obligatoriskt för alla familjer i färggruppera att sälja fika en torsdag per säsong. Dessutom lämnar alla ½ kilo kaffe/åkare/säsong i klubbrummet vid terminsstart. För att på annat sätt få in pengar till verksamheten kommer vi under säsongen att sälja ett antal produkter där vinsten går tillbaka in i verksamheten. Mer information detta kommer vid terminsstart.

 

För att driva verksamheten framåt är också klubben i stort behov av frivilliga engagemang i alla dess former – stort som smått. Mejla This is a mailto link kring vad du kan bistå med eller om du vill veta mer.

Styrelsen

Uppdaterad: 15 JUN 2021 08:37 Skribent: Therese Salmi
Epost: Adressen Gömd

 

oves


teleutveckling
Telekonsulttjänster

ADJproduktion
Arbetar med eventbolag, konferensanläggningar, företag, föreningar och inte minst privatpersoner

triumf

Idrottens_Bingo_logo

Postadress:
Partille KK - Konståkning
Box 2008
43302 Sävedalen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@partillekonstak...

Se all info