Vårshow 12-13 april - Oscars på is
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Konståkningsklubb

Isbiten Cup 2023

Välkommen till Isbiten Cup som hålls i Vallhamra ishall 26-27 november.

 

Tävlingen är publicerad på Svenskakonståkningsförbundets resultatsida och det är även där startordningen presenteras efter lottningen den 23 november.

 

Nya regler Gällande prisutdelning för de klasser som på Stjärntävlingar har rangordning för säsongen 2023/2024.
Enligt nya regler för säsongen 2023/2024 genomförs ingen prisutdelning alls, ej heller för de klasser som fortsatt har rangordning.
Resultaten för dessa klasser kommer att fastslås i ishallen och på tävlingens resultat/hemsida.

Observera att de nya reglerna för 2023/2024 innebär att ALLA åkare kommer att få samma minnesplakett (eller motsvarande).

Det kommer alltså ej heller att delas ut några särskilda prispokaler för som placerar sig på plats 1-3 i klasser med rangordning.

Samtliga deltagare erhåller sin minnesplakett eller motsvarande på gemensam prisceremoni på isen efter avslutat tävlingspass. Preliminära tider är lördag kl 12 och 15, samt söndag 12 och 15:10. Om man inte har möjlighet att stanna till prisceremonin kan minnespris hämtas i kansliet av ansvarig tränare.

På prisceremonis har man också möjlighet att vinna fina priser från våra sponsorer.

 

I fliken dokument hittar du inbjudan, deltagarlista och preliminärt tidsschema.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Uppförandekod
Samarbetspartners