Vårshow 12-13 april - Oscars på is
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Konståkningsklubb

Information till skridskoskolan
2024-04-04 14:06

Vårshow 2024 - Oscars på is

Partille konståkningsklubb

 

Lördagen den 13 april bjuder vi in till en dramatisk och glittrande show och självklart ska Skridskoskolan vara med och sprida glädje på isen. Se nedan vilken show ert barn ska vara med på. Kom i ombytt och i god tid (15 minuter innan), skridskoskolan är showens första nummer. 

Samling vid läktaren närmast klubbrummet (längst bort från publikéntren)
Det kommer finnas plats att sätta på sig skridskor på kortsidan under hockeycaféet.

 

Efter skridskoskolans nummer så går barnen till sina föräldrar på läktaren. Vi har reserverat läktaren närmast klubbrummet till skridskoskolan och deras föräldrar men man får naturligtvis sätta sig var man vill, se bara till att spara plats till era barn.

 

Torsdagsgrupper - Deltar på showen kl 11:00

 

Söndagsgrupper - Deltar på showen kl 13:00

 

Årets Tema är Oscarsgala och alla nummer är inspirerade av kända filmer. Skridskoskolan kommer åka till musik från lejonkungen.

Dräkter/klädsel väljer ni själva med inspiration av valfria djur. Bara fantasin sätter gränser. Vi ser fram emot att se många djur av alla de slag på isen. 


Vårshow 2024 - Skridskoskolan

 


Nyhetsarkiv
Vårshowsgruppen2023-02-14 11:11
 
Uppförandekod
Samarbetspartners