Isbiten Cup 25-26 november i Vallhamra ishall
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Konståkningsklubb

Håll dig uppdaterad!
Våra informationskanaler är hemsidan, Facebook och instagram.

 

Säsongens informationsbrev!
Där hittar ni viktigt information om säsongen såsom inställda träningar, datum för våra evenemang samt information om vilka evenemang just er grupp ska arbeta på. Och mycket mer...

Säsongen 2022-2023 beräknas hålla på till den 16 april.

Mer information kommer löpande.

Välkomna till Vallhamra ishall!

R U G G - Respekt - Utveckling - Gemenskap - Glädje

2023-11-01 15:01

Välkomna till Isbiten Cup 25-26 november

 

Läs mer här

Dags att hämta och betala in Newbody
2023-10-30 18:08

Ni som ännu inte hämtat Newbody kan boka en tid med Therese U S i styrelsen. Kontakta mig direkt via mejl eller gå via er kontakförälder så hittar vi en tid för hämtning.

therese.salmi@gmail.com

 

Varje säljare ansvarar för att lämna ut varorna till sina kunder och ta betalt av dem. Beloppet för försäljningen sätts sedan in på Klubbens Bankgiro 355-4870 och betalningen märk "NB2023 Säljarens namn"

OBS!! Det är viktigt att det är samma namn på inbetalningen som det ni har lagt in som säljarnamn på Newbody!! 

 

Betalningen ska sättas in senast den 10 november,

 

Tack för ert stora engagemang som i år bl.a. bidrar till renoveringen av vårt klubbrum.

Skridskoskolan startar den 17:e respektive 21:e september
2023-08-29 12:21

Nu startar vår populära skridskoskolan snart för hösten. Alla som gått tidigare ska ha fått mejl med information och vi håller på för fullt med att kontakta höstens nybörjare.

Söndagsgrupperna börjar den 17/9 och torsdagsgrupperna den 21/9.

 

Har du barn som gått i skridskoskolan tidigare och inte ännu fått något mejl, kontakta oss på info@partillekonstakning.se

Vi välkomnar våra nya färggrupper Lila och Blå
2023-08-25 12:33

Nu till höstterminen välkomnar vi våra nya färggrupper. Det är de barn som under våren gått i grupperna Blåbär och Björnbär som nu tar steget upp från skridskoskolan.

 

Alla som har haft ett barn i Blåbär eller Björnbär under våren ska ha fått ett mejlutskick med information. Om du inte har fått det så kolla i första hand din skräppost, finns det inte där så hör av dig till Info@partillekonstakning.se

Uppstart höstterminen
2023-08-07

Vecka 35 startar höstterminen upp för våra färggrupper. Under vecka 35 kommer alla åka på samma schema som under våren och vi kan sedan komma att göra förändringar både i grupper och schema till vecka 36.

 

Schema vecka 35

 

Våra nya färgrupper kommer få information och dagar och tider via mejl.

 

Den 31 augusti har vi vår populära köp- och säljdag. Passa på att sälja skridskor och annan utrustning/kläder som ni inte längre använder och fynda lite nytt inför säsongen.

 

Ni kan redan nu se säsongens viktiga datum. Vi har påbörjat säsongens informationsbrev men det kommer att kompletteras ytterligare den närmaste tiden, bla med information om vilka grupper som ska arbeta på vilka tävlingar.

 

Ta för vana att kika på hemsidan då och då och följ oss på sociala medier för att inte missa några nyheter.

Nyheter från våra grupper
Vårshow 2024, 14/02 11:11 
 
Uppförandekod
Samarbetspartners