Vårshow 12-13 april - Oscars på is
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Partille Konståkningsklubb

Viktig information till Föräldrar inför Vårshowen

Partille konståkningsklubb är en ideell förening och förutsättningen för att vi ska kunna driva vår verksamhet är Föräldraengagemang. Under året arbetar alla föräldrar med barn i Färggrupp på minst två evenemang. Grupperna fördelas ut på en av våra tävlingar och på Julshowen och sedan jobbar ALLA föräldrar med barn i färggrupp ett pass per barn på Vårshowen. Det finns många uppgifter och arbetspass att välja på vilken gör att alla har möjlighet att även se sina barn uppträda på showen.

Ert engagemang är inte bara viktigt för att vi ska kunna genomföra våra evenemang utan det ger också oss föräldrar en möjlighet att träffas, lära känna varandra och finna en samhörighet. Många av våra barn är passionerade för sporten och vi har troligtvis många år framför (och bakom) oss i ishallen. Att vi är delaktiga betyder mycket för våra barn och ger också oss mycket tillbaka.

 

Tack till alla er som ställer upp och gör vår förening till den fantastiska förening den är. Ni som varit på någon av våra tävlingar eller shower och sett samhörigheten och glädjen hos barnen vet att vi har något verkligen speciellt.

 

Om ditt barn går i Färgrupp och ni inte är med i någon informationsgrupp (Whatsapp, messenger, mejlgrupp), kontakta Therese Johansson så hjälper hon er att få kontakt med gruppens kontaktförälder.

 

Nu ser vi fram emot en fantastisk show, vi ses i hallen!

//Styrelsen

 
Uppförandekod
Samarbetspartners